Aikaleima Copyright © Tarja Kaltiomaa
TKK1201306011531

Linkit korjattu 21.3.2023 TK

 

 

Parsakaalisalaattijuustovalmistaikinapiiras

 

Ainekset:

1 kpl vähittäiskaupan suolaisen piirakan valmistaikinalevypaketti

1 pussi pakastettua parsakaalia (broccoli)

1 tlk salaattijuustokuutioita (myös fetajuusto sopii piiraaseen)

1 tlk kermaviiliä

2 kananmunaa

1—2 tl suolaa

1 tl valkopippuria

 

Valmistusohje:

Laita pakasteet edellisenä iltana sulamaan jääkaappiin tai sulata niitä huoneenlämmössä 3—4 tuntia. Painele piirastaikina vuokaan ja lisää päälle parsakaali sekä juustokuutiot. Sekoita muut ainekset erillisessä kulhossa ja kaada piiraan päälle. Paista uunissa noin 200-asteessa puoli tuntia, tarvittaessa lisää paistoaikaa 5—10 minuuttia.

 

Nauti piiras tuoreen vihannessalaatin kera. Vihannessalaatissa voi olla esimerkiksi tomaattia, kurkkua, paprikaa, sipulia ja lehtisalaattia.

 

Anna piirakan jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

 

 

 

 

 

 

Verkkosivusto Tyhjäpaperi

Julkaisun ajatus ja filosofia

Ajankohtaista

Julkaisijatiedot

Energia-asiaa

Runosivu

Nostalgiaa

Valokuvakollaasi

Ruokareseptit

Polkujen kirjaus

Pieniä kulkuohjeita

Copyright © Tarja Kaltiomaa