Aikaleima Copyright © Tarja Kaltiomaa
TKK1201311301729

Linkit korjattu 21.3.2023 TK


 

 

Lämpimät puikulat

 

Tarvitaan:

1 puikulaleipä, molemmat puolet (Fazer) tai muu ruispalaleipäpala

2 kananmunaa

3 rkl ruokaöljyä

Aurinkokuivattua tomaattia

Aurajuusto-murenia

Hippusellinen suolaa

Pippureita ja muita mausteita maun mukaan

 

Valmistus:

Paistinpannulle valutetaan hieman öljyä ja rikotaan kaksi kananmunaa. Annetaan paistua vain toiselta puolelta, päälle sirotellaan mausteet ja suolaa. Paistinpannulle lisätään myös molemmat leivänviipaleet ja annetaan lämmetä. Paistolevyn kuumuutta säädellään, levyn voi panna kiinni, kun se on kuumennut tarpeeksi.

 

Lautaselle pannaan aurinkokuivatut tomaatit ja purkista myös hieman öljyä.

 

Nostetaan lämpimät leipäviipaleet lautaselle ja viipaleiden päälle sopivasti kypsyneet kananmunat sekä juustomurenat joko lämmitettyinä kananmunien päällä tai kylmiltään.

 

Nautitaan iltapalana punaviinilasillisen kera, juomaksi sopii myös vesi, ykkösolut tai vichyvesi.

 

 

 

 

 

 

Verkkosivusto Tyhjäpaperi

Julkaisun ajatus ja filosofia

Ajankohtaista

Julkaisijatiedot

Energia-asiaa

Runosivu

Nostalgiaa

Valokuvakollaasi

Ruokareseptit

Polkujen kirjaus

Pieniä kulkuohjeita

Copyright © Tarja Kaltiomaa