Aikaleima Copyright © Tarja Kaltiomaa Linkit korjattu 21.3.2023 TK
|
Lämpimät puikulat Tarvitaan: 1 puikulaleipä, molemmat puolet (Fazer) tai muu ruispalaleipäpala 2 kananmunaa 3 rkl ruokaöljyä Aurinkokuivattua tomaattia Aurajuusto-murenia Hippusellinen suolaa Pippureita ja muita mausteita maun mukaan Valmistus: Paistinpannulle valutetaan hieman öljyä ja rikotaan kaksi kananmunaa. Annetaan paistua vain toiselta puolelta, päälle sirotellaan mausteet ja suolaa. Paistinpannulle lisätään myös molemmat leivänviipaleet ja annetaan lämmetä. Paistolevyn kuumuutta säädellään, levyn voi panna kiinni, kun se on kuumennut tarpeeksi. Lautaselle pannaan aurinkokuivatut tomaatit ja purkista myös hieman öljyä. Nostetaan lämpimät leipäviipaleet lautaselle ja viipaleiden päälle sopivasti kypsyneet kananmunat sekä juustomurenat joko lämmitettyinä kananmunien päällä tai kylmiltään. Nautitaan iltapalana punaviinilasillisen kera, juomaksi sopii myös vesi, ykkösolut tai vichyvesi. |